Video

#ACTLAB – Creative Activist Laboratory

#ACTLAB er ett prosjekt med tre utvekslinger i tre land, med forskjellige fokusområder, hvor første del ble gjennomført i Tsaghkadzor, Armenia. Prosjektet handler om kreativ aktivisme knyttet til demokrati og rettigheter for alle. Første del fokuserte på foto og video, og vi avsluttet den første utvekslingen med en fotoutstilling, forberedt og gjennomført av deltagerne på prosjektet. Vi er 30 deltagere fra 5 land (Armenia, Georgia, Polen, Finland og Norge). Her kan du se videoen fra åpningen av utstillingen.

Filmen er laget av Isan Maher. 

GET OUT! 

Se denne morsomme videoen laget av deltagerne på prosjektet GET OUT! Prosjektet fant sted i Femund, Norge, nærmere bestemt på Johnsgård Turistsenter og ved Langodden. Prosjektet er ett utendørs prosjekt med fokus på bærekraftighet og fornuftig bruk av naturressursene våre, og vi fokuserte på det å ta ansvar for sin egen livsstil og hvordan den påvirker naturen. I denne videoen kan du få flere tips og triks til hvorda du selv kan endre din livsstil og leve mere bærekraftig.

 

Into the Wild

Video fra det fantastiske utendørs prosjektet Into the Wild, som fant sted i Borjom- Kharagauli National Park i Georgia. Prosjektet handler om en sunn livsstil i tråd med naturen, vi hadde forskjellige workshops om sunn matlagning, bæredyktighet og praktiske workshops om førsehjelp, orientering og tips og triks når man skal ut i naturen. Vi diskuterte også hva en sunnlivsstil innebærer og hva vi kan gjøre i våre egne liv. Vi var 31 deltagere fra 6 land (Georgia, Danmark, Estland, Tsjekkia, Italia og Norge).

Filmen er laget av Giorgi Bejanishvili: www.facebook.com/Utskhography

Rural Exchange

Rural Exchange: Supporting Youth Leaders fant sted i Ljørdalen, Trysil 5.- 13. Mai 2017, og er ett opplæringskurs med 25 deltagere fra sju land. Dette kurset fokuserte på muligheter og utvikling av distriktene og hvordan man kan skape spennende prosjekter for andre unge som bor i distriktene.

 

InvolveEM

Opplæringskurs, 2.- 9. farbuar 2017 i Viljandi, Estland. Shokkin Group Norge hadde to representanter med på prosjektet: Lene Bergersen og Marit Moberg. Vi var tilsammen 30 deltagere fra 13 forskjellige land som alle representerte hver vår organisasjon. Målet for prosjektet var å videreutvikle kompetansenen til deltagerne innenfor koordinering av internasjonale prosjekter og det lokale arbeidet som organisasjonene gjør.

Kortfilm med klipp av forskjellige ting vi gjorde på InvolveEM prosjektet. Laget av Lene Bergersen.

Film fra InvolveEM prosjektet hvor du også møtes noen av deltagerne. Laget av Andreas Højgaard, deltager fra Danmark. 

Tell a Different Story

Ungdomsutveksling i Trysil, 11.- 19. september 2016. Seks land (Georgia, Azerbaijan, Tsjekkia, Danmark, Estland og Norge) med fem deltagere fra hvert land, om å bruke foto og media for å fortelle en annerledes historie og skape en positiv utvikling i samfunnet. Koordinert av Shokkin Group Norge og støttes av Aktiv Ungdom og Erasmus+.

Film om utvekslingen i Trysil med klipp fra blant annet foto-utstillingen vi hadde på Cafe Rialto, besøk på Trysil Videregående Skole og fjelltur på Fulufjellet. Laget av deltagerne på prosjektet. 

Film-trailer for foto-utstillingen vi hadde på Cafe Rialto i Trysil i forbindelse med prosjektet. Laget av deltagerne på prosjektet

En morsom film laget for gøy av Sheyda fra Azerbaijan, som en bursdagshilsen til en venn.

PROJECTion: Boosting Competencies of Youth Leaders. 

Opplæringskurs i Örebro 2.-9. september 2016. Shokkin Group Norge er partnerorganisasjon og hadde tre deltagere med på prosjektet. Kurset handlet om å skape flere Erasmus+ prosjekter for andre unge. Koordinatororganisasjon er Awesome Poeple fra Sverige, og prosjektet støttes av støttet av Erasmus+.

Film fra kurset vi hadde i Örebro, Sverige. Laget av deltagerne på prosjektet.