Shokkin Group International

Shokkin Group Norge er stolt medlem av det internasjonale nettverket Shokkin Group International, som vi var med på å starte opp i 2017.

Shokkin International

Shokkin Group International er ett nettverk som består av 17 ungdomsorganisasjoner fra 16 forskjellige Europeiske land som arbeider mot samme mål om å forbedre kvaliteten på ungdomsarbeid i Europa. Vi skaper pålitelig partnerskap med hverandre for å kunne oppnå en positiv sosial påvirkning og sikre best mulig kvalitetsikring av våre prosjekter.

SGN del av SGI

Da Shokkin Group International offisielt ble startet opp i begynnelsen av 2017 var vi 15 organisasjoner, i dag har vi vokst til å være 17 organisasjoner. Sammen med våre partnere skaper vi internasjonale prosjekter og driver ungdomsarbied av høy kvalitet. Vi støtter hverandre gjennom å dele ressurser, og utveksler gode erfaringer og ideer. Hver organisajon bestemmer selv hvordan arbeidet skal drives på lokalt nivå, og hva man velger å legge hovedfokuset på, ettersom hver organisasjon selv kjenner de unges behov på hvert enkelt sted best. Vi har likevel noen retningslinjer og normer i nettverket som vi følger. Vårt nettverk består av solide og troverdige partnere, gode trainers og vi stiller krav til våre deltagere. Derfor kan man alltid være trygg på at våre internasjonale prosjekter er av høy kvalitet.

For mere informasjon om Shokkin Group International, besøk shokkin.org

IMG_8013

Her er alle organisasjonene i Shokkin Group International representert under vårt første offisielle møte i Estland, februar 2017. Lene Bergersen og Marit Moberg var våre representanter fra Norge.