Kommende prosjekter

Shokkin Group Norge har mange spennende internasjonale prosjekter som vi koordinerer eller samarbeider med våre partnerorganisasjoner rundt om i Europa. Vi har både gruppeutvekslinger for unge, opplæring av ungdomsarbeidere og kurs som vi tilbyr våre medlemmer. Det koster 100,- i året å være medlem. Deltagelse på våre internasjonale prosjekter koster 200,- i administrasjonsgebyr. De fleste prosjekter blir gjennomført med støtte fra Erasmus+, derfor er reise (opp til en viss sum fastsatt av Erasmus+), mat, opphold og annet materiale dekket, hvis ikke annet er oppgitt.

Du kan lese mere om hva internasjonale prosjekter er her.

Ønsker du å delta på prosjekt eller har spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på mail: marit@shokkin.org Følg oss også på facebook for oppdateringer.

Her kan du se våre kommende prosjekter:

Vi jobber med å utvikle nye prosjekter, det kommer snart mere info…

Ønsker du oppdateringer om kommende prosjekter kan du følge med her på siden. Du kan også følge oss på facebook, hvor vi slår alle prosjekter opp fortløpende.

Har du spørsmål eller ønsker du å være deltager så kan du alltid kontakte oss på: marit@shokkin.org, så finner vi ett prosjekt som passer for deg.