Kommende prosjekter

Shokkin Group Norge har mange spennende internasjonale prosjekter som vi koordinerer eller samarbeider med våre partnerorganisasjoner rundt om i Europa. Vi har både gruppeutvekslinger for unge, opplæring av ungdomsarbeidere og kurs som vi tilbyr våre medlemmer. Det koster 100,- i året å være medlem. Deltagelse på våre internasjonale prosjekter koster 200,- i administrasjonsgebyr. De fleste prosjekter blir gjennomført med støtte fra Erasmus+, derfor er reise (opp til en viss sum fastsatt av Erasmus+), mat, opphold og annet materiale dekket, hvis ikke annet er oppgitt.

Du kan lese mere om hva internasjonale prosjekter er her.

Ønsker du å delta på prosjekt eller har spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på mail: marit@shokkin.org Følg oss også på facebook for oppdateringer.

Her kan du se våre kommende prosjekter:

UPDATE

UNFOLD PERSONAL DEVELOPMENT THROUGH ADVENTURE TRAINING AND EDUCATION

Tid: 14.- 23. september 2018
Sted: Borjom-Kharagauli National Park, Georgia
Antall deltagere fra Shokkin Group Norge: 6
Antall ledige plasser: 3
Type prosjekt: Gruppeutveksling (youth exchange)

UPDATE.png

Dette prosjektet er en gruppeutveksling som samler 30 unge fra fem land (Georgia, Finland, Kroatsia, Ukraina og Norge) for å bo å leve sammen på hotell og i den flotte georgiske nasjonalparken Borjom-Kharagauli i ni dager. 

Under denne utvekslingen utforsker vi naturen som ett rom for utvikling og læring. Vi fokuserer på personlig utvikling, selvbevissthet, refleksjon og å øke deltagernes ferdigheter i blant annet kommunikasjon, samarbeid og ledelse. Vi skal også fokusere på praktiske ferdigheter, sosiale kompetanser og samfunnet rundt oss. Alt dette gjør vi gjennom å bruke naturen til ulike aktiviteter, workshops og erfaringsbasert læring, både på individ og gruppenivå. Deltagerne deltar aktivt i planleggingen og gjennomføringen av aktivitetene, som gir mulighet for læring gjennom opplevelse. Det blir også rom for å dele erfaringer, og å øke bevissthet og forståelse på bakgrunn av hverandres bakgrunn og kultur.

Vi starter og avslutter på hotell, mens det meste av tiden vil utvekslingen foregå i vakker georgisk natur med majestetiske fjell og skog som er tilrettelagt for ulike aktiviteter. Vi skal sove i telt, spise mye økologisk lokalprodusert mat som vi selv tilbreder på bål og samarbeide om alle praktiske oppgaver i campen. 

Bærekraftig bruk av naturen, både til læring og rekreasjon, vil stå i sentrum under hele utvekslingen. Det er vi, i samspill med naturen, som setter rammene og mulighetene for læring. Det blir spennende, utfordrende og gøy!

Prosjektet er åpent for unge mellom 18- 26 år. Man trenger ingen spesiell erfaring eller kompetanse, men vi ønsker deltagere med nysgjerrighet, interesse for temaet og ett ønske om å lære og utvikle seg selv. Deltageren må være oppmerksom på at vi skal sove i telt og være mye ute i naturen, og derfor være klar for å møte de utfordringene dette fører med seg. 

Mere info om det faglige og praktiske finner du i infopacken. Lurer du på noe eller er interessert i å delta kan du skrive til oss på: marit@shokkin.org.
Ønsker du å være deltager kan du fylle inn dette søknadsskjema og sende til oss.

PS: Sjekk video fra vårt forrige friluftsliv prosjekt i Georgia her

 

NO HATE BOOTCAMP

Tid: 1.- 8. Oktober 2018
Sted: Misaktsieli, Georgia
Antall deltagere fra Shokkin Group Norge: 3
Antall ledige plasser: 0
Type prosjekt: Opplæringskurs (training course)

No Hate Bootcamp

Dette kurset som samler 30 ungdomsarbeidere fra åtte land (Belgia, Georgia, Italia, Moldva, Portugal, Armenia, Polen og Norge) består av tre faser:  Fase 1: Dworp, Belgium 17.- 24. Juli Fase 2: Lokale aktiviteter i landegrupper Fase 3: Rustavi, Georgia 1.- 7. Oktober

Lær mer om hatprat og hvordan du kan bekjempe hatprat både online og i ditt nærmiljø ved å bli NO HATE AMBASSADORS. Du blir introdusert til en rekke metoder og aktiviteter som hjelper deg å forstå bedre hva hatprat er og hvordan man kan håndtere det. Du blir en del av ett team med unge fra ulike land hvor vi deler erfaringer og overfører den kunnskapen vi sitter med til hverandre. Her er det muligheter for å lære fra andre unge rundt om i Europa. Vi skal også spre den kunnskapen vi tilegner oss ved å planlegge aktiviteter i våre lokalmiljøer for å bekjempe hatprat og involvere flere unge til å handle.

Her kan du lese om lignende prosjekter, om den offisielle No Hatespeech Movement, og om den norske bevegelsen Stopp Hatprat.

Link til infopack med mere info om det faglige og praktiske her.

Ønsker du oppdateringer om kommende prosjekter kan du følge med her på siden. Du kan også følge oss på facebook, hvor vi slår alle prosjekter opp fortløpende.

Har du spørsmål eller ønsker du å være deltager så kan du alltid kontakte oss på: marit@shokkin.org, så finner vi ett prosjekt som passer for deg.

UPDATE  No Hate Bootcamp