Kommende prosjekter

Shokkin Group Norge har mange spennende både lokale og internasjonale prosjekter med forskjellige temaer. Vi har ulike prosjekter: kurs for de som jobber med barn og unge, utvekslinger for ungdom, seminarer og lokale workshops og arrangementer. De fleste prosjekter er gratis å delta på. 

Ønsker du å delta på prosjekt eller har spørsmål, kontakt: marit@shokkin.org. Følg oss også på facebook for oppdateringer.

Her kan du se våre kommende prosjekter:

HOUSE OF HEROES – The Advanced Training Course on Using Counter and Alternative Narratives

Tid: 10.- 17. mars + reisedager
Sted: Rustavi, Georgia
Antall deltagere fra Shokkin Group Norge: 2
Antall ledige plasser: 1
Type prosjekt: Opplæringskurs for ungdomsarbeidere

House of Heroes er ett langvarig prosjekt om å skape motfortellinger og alternative narrativer til hatprat. Dette seminaret er en oppfølging av kurset som ble holdt i Brussel, Belgia i desember. Vi har fått et avbud og søker derfor en deltaker til dette seminaret. 

Formålet med prosjektet er ungdomsarbeidere å øke kompetansen bidra med å styrke de unges evne til motstand og kritisk tenkning, og å ikke bli tiltrukket av populistiske og radikale ideer. I tillegg til å være talsmann for menneskerettigheter og demokrati ved å bruke alternative og motfortellinger i møtet med hatprat.

Du kan lese mer om hele prosjektet her: https://www.hreyn.net/post/house-of-heroes-call-is-now-open.

Infopack: https://drive.google.com/open?id=1o1ct8NyqeHBS-ULQ4VEgh5eQxC4CEnJy 
Søknadsskjema: ta kontakt på marit@shokkin.org
Søknadsfrist: snarest

 

THEATRE FOR EMPLOYMENT

Tid: 25. april – 3. mai 2020
Sted: Pontevedra, Galicia, Spania
Antall deltagere fra Shokkin Group Norge: 6
Antall ledige plasser: 3
Type prosjekt: Gruppe utveksling (youth exchange)

Screenshot 2020-02-17 at 21.32.35

Theatre For Employment samler32 ungdommer fra fem ulike land (Spania, Hellas, Østerrike, Ukraina og Norge) for å jobbe med teater og scenekunst.

Prosjektet består av en gruppeutveksling (youth exchange) om hvordan teater kan styrke de unges muligheter på arbeidsmarkedet, gjennom ikke-formell læring, interkulturell dialog og å utvikle personlige og sosiale ferdigheter. Å lære praktiske ferdigheter innenfor teater og scenekunst er sentrale elementer. Deltakerne skal sammen sette opp en forestilling i løpet av uken som skal vises for de lokale. 

Prosjektet vil bestå av ulike bolker med fokus på å lære gjennon erfaringer, kreativitet, debattforumer og aktiv interkulturell læring i en internasjonal gruppe. Vi skal lære av og med hverandre. 

Deltakerne på prosjektet trenger ingen spesiell erfaring med teater fra før, men være åpen og ønske å lære. Har du lyst til å utfordre seg selv, er det gode muligheter for det. Deltakerne skal være mellom 18- 30 år gamle. 

Infopack: http://bit.ly/2uVWmAP
Søknadsskjema: http://bit.ly/38vFkbf
Søknadsfrist: 23. februar 2020

 

DIGIYOUTH – TRAINING OF YOUTH WORKERS IN DIGITAL ERA

Tid: 20.- 28. juni 2020
Sted: Georgia
Antall deltagere fra Shokkin Group Norge: 4
Antall ledige plasser: 2
Type prosjekt: Opplæringskurs for ungdomsarbeidere

Mere info kommer… 

Ta kontakt hvis du er interessert: marit@shokkin.org

Ønsker du oppdateringer om kommende prosjekter kan du følge med her på siden. Du kan også følge oss på facebook, hvor vi slår alle prosjekter opp fortløpende.

Har du spørsmål eller ønsker du å være deltager så kan du alltid kontakte oss her:

Du kan også skrive mail til marit@shokkin.org.