Hvem er vi?

Shokkin Group Norge har i dag ca. 40 medlemmer som er unge i alle aldre og kommer fra både Trysil, Oslo, Volda, Trondheim, Skodje og andre steder rundt om i Norge. Vi har alle forskjellig bakgrunn og interesser, men felles er at vi ønsker å bidra positivt til samfunnet samtidig som vi har det gøy sammen!

Vi består av unge mennesker som er nysgjerrige på å reise, oppleve nye kulturer og mennesker, en ny måte å lære på, og som samtidig har lyst til å utvikle oss selv og bli mere bevisst på vårt potensiale som unge pådrivere for forandring og utvikling av samfunnet i en positiv retning. Vi er aktive samfunnsborgere og ønsker å bidra positivt til både den globale verden og vårt eget lokalsamfunn.

Det nåværende styret ble valgt for 2019 på vårt årsmøte i 2018, og består av:

Leder, økonomiansvarlig og internasjonal prosjektkoordinator: Marit Moberg
Internasjonal prosjektkoordinator: Omar Msto
Lokal prosjektkoordinator og fundraiser: Marte Rømoen
Lokal prosjektkoordinator: Lene Bergersen
Kommunikasjon- og SoMe ansvarlig: Caroline Stene

1

2

34Text placeholder

Vi er alltid interessert i å ha nye medlemmer med i vår organisasjon, så hvis du er ung og har lyst til å engasjere deg for ditt lokalsamfunn, eller er interessert i å ta del i internasjonale prosjekter er Shokkin Group Norge noe for deg. Vi ønsker alle nye medlemmer velkomne i vår organisasjon og man trenger ingen spesiell erfaring for å være medlem.

Vil du vite mere om organisasjonen, vårt mål og vår visjon så kan du gjøre det her.

For mere info om hvordan du kan bli medlem, les mere her eller skriv til oss: marit@shokkin.org