Andre prosjekter

Bilder fra noen Erasmus+ prosjekter som er gjennomført av noen av våre partnerorganisasjoner:

«Entrerural- Exploring entrepreneurship in Rural Areas». Om entreprenørskap og utvikling av distriktene. Oppdage muligheter og se potensialene på små steder. Et kjedeprosjekt fire faser. Dette er fra det tredje prosjektet hvor vi arrangerte en festival sammen med, og for, de lokale en liten landsby i Georgia.

 

Flere bilder av «Entrerural- Exploring Entrepreneurship in Rural Areas» prosjektet fra Danmark, Armenia og Estland.

 

«Hate Is Not Our Fate- Long term training course on combating hate speech». Kjedeprosjekt med to faser om hva hatprat er, både på nett og i hverdagen, og vi lærte om forskjellige måter og metoder man kan bekjempe det på. Blant annet gjennom graffiti. Dette er fra Tsjekkia.

 

«Group in Action- Training course on Group Dynamics». Ett ‘outdoor’/friluftsliv prosjekt om hvordan man arbeider i grupper og legger til rette for gruppearbeid. Det handler om samarbeid, selvinnsikt og forskjellige roller man har i en gruppe. Dette er fra Georgia.

 

Man får masse gode venner på slike prosjekter og da er det alltid trist å forlate hverandre etter endt prosjekt! (Men heldigvis møtes man ofte igjen på nye prosjekter…)

IMG_1427