Into the Wild – video og hefte

Nå er alt materiale fra Into the Wild prosjektet vi hadde i Georgia i juli klart, både en fantastisk flott video og et informativt og spennende hefte. Begge deler er laget av deltagerne på prosjektet og vi ønsker gjennom både videoen og hefte, å dele våre opplevelser og erfaringer gjennom prosjektet, vi ønsker også å dele noe av det vi lærte, slik at flere kan få glede av det.

Se videoen laget av Gio Bejanishvili fra prosjektet her:

Into the Wild fant sted 1.- 9. Juli i Borjom-Kharaguali National park i Georgia, og vi var 30 deltagere fra seks land, som var ute i friluft og teltet sammen, lagde mat på bål, hadde workshops og delte ideer, erfaringer og gode løsninger om å ha en sunn livsstil, friluftsliv og det å sette pris på naturen.

Du kan lese heftet online her: Into the Wild – Manual

Screen Shot 2017-10-28 at 14.50.06   Screen Shot 2017-10-28 at 14.51.17  Screen Shot 2017-10-28 at 14.51.29

Vil anbefale å ta en kikk på både manualen og videoen, og kanskje får du inspirasjon til utendørs aktiviteter, matlaging i friluft og hvordan du kan ha en mere sunn livsstil i tråd med naturen.

Partnerorganisasjoner på prosjektet er Droni fra Georgia, Be International fra Tsjekkia, Esplora fra Italia, Shokkin Group Denmark, Shokkin Group Estonia, mens vi i Shokkin Group Norge er koordinatorer for prosjektet.

Prosjektet er gjennomført med støtte fra: Aktiv Ungdom og Erasmus+