Hefte: InvolveEM – Increasing the local impact of organizations

Nå er heftet om hvordan man som organisasjon kan øke den lokale påvirkningen, som vi laget på InvolveEM prosjektet ferdig:

Screen Shot 2017-03-27 at 14.52.13.png

Heftet er ett resultat av den uka 30 ungomdsarbeidere fra 13 forskjellige land/ organisasjoner med god erfaring fra ungdomsarbeid og internasjonale prosjekter var samlet for å diskutere nettopp dette: Hvordan kan vi som organisasjon få mere innflytelse og større påvirkning i lokalsamfunnet.

I heftet er det mye nyttig og brukbar informasjon for de som er involvert i en organisasjon eller driver med ungdomsarbeid.

Vi kikket blant annet på hvordan man kan skape gode internasjoanle prosjekter og gruppeutvekslinger som har en positiv påvirkning hos de unge lokalt. Vi jobbet mye med hvordan man kan analysere og måle sin egen organisasjon etter relevante modeller og hva som er de unges behov, og dermed forbedre det arbeidet man gjør. Vi analyserte hva de unge i Europa er synes er viktig og satte det i sammenheng med hva de unge knyttet til vår organisasjon er opptatte av. Og vi fokuserte på måter vi kan være mere synlige i lokalsamfunnet og gode måter ‘brande’ organisasjonen på, i tillegg til at vi delte små nyttige tips med hverandre.

Alt dette kan du finne i heftet, som du kan se online eller laste ned her: Involve’em Manual

Du kan lese mere om selve prosjektet her.

IMG_7913.jpg

Andreas og Jonas fra Shokkin Group Danmark analyserer sin organisasjon og de internasjonale prosjektene de skal arrangere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s