Julehilsen fra Shokkin Norge

Shokkin Norge would like to wish our members, partners, followers and friends a merry christmas and happy new year! ❤️

Vi i Shokkin Norge vil gjerne ønske alle våre medlemmer, samarbeidspartnere, følgere og venner en riktig god jul og et godt nyttår! ❤️

peace-3

2016 har vært et veldig spennende og lærerrikt år for oss. Organiasjonen ble startet og vi har gjennomført flere forskjellige internasjonale prosjekter og med det har også fulgt noen veldig fine lokale aktiviteter og arrangementer. Tell a Different Story i både Georgia og Trysil, med tilhørende bildeutstilling på Cafe Rialto, og senere auksjon på bildene, som resulterte i mange fine julegaver til de enslige mindreårige flyktningene i Trysil. PROJECTion ble gjennomført i Sverige, og vi fortsetter med del to i Estland i januar, det gleder vi oss til. Og til slutt Our Voices From the Spray Cans, hvor vi samlet 30 unge her i Trysil, dekorerte bygda med installasjon og graffiti, og hadde juleverksted på Sion sammen med ljørdølene og andre tryslinger. Det har vært veldig gøy for våre deltagere å møte nordmenn og tryslinger, og vi håper dere synes det har vært spennende å møte de også! 

Snart tar vi fatt på nytt år, og vi har flere nye og spennende prosjekter på gang som vi gleder oss til, så følg gjerne med på hva som skjer videre og ta kontakt hvis du vil være med.

Til da, pass godt på hverandre og nyt tiden sammen! 

screen-shot-2016-12-24-at-01-02-35

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s