Bildeauksjon- Tell a Different Story

Vil du kjøpe en helt spesiell julegave som gleder flere i år? 💝

Shokkin Norge har, i samarbeid med andre ungdomsorganisasjoner fra fem forskjellige land i Europa, de siste månedene hatt en bildeutstilling hengende på Café Rialto i Trysil. Du kan lese mere om utstillingen her.

Alle bildene i utstillingen er tatt i de aktuelle hjemlandene til deltagerne på prosjektet, henholdsvis Georgia, Azerbaijan, Tsjekkia, Estland, Danmark og Norge. Hvert land har fokusert på en spesifik kulturell eller sosial problemstilling fra deres egne land, som de har presentert gjennom bildene, og noen land har også fokusert på mulige løsninger.

Vi vil gjerne fortelle en annerledes historie gjennom våre bilder – og vi vil gjerne at de skal gjøre en liten forskjell.

Derfor har vi sammen bestemt at vi har lyst til å auksjonere bort bildene våre, og at pengene skal gå til å kjøpe noen små, nyttige gaver til bofellesskapet for enslige, mindreårige flyktninger i Trysil. Beboerene ønsker seg utstyr til forskjellige aktiviteter de kan bruke på sin avdeling. For eksempel fotballer, volleyball utstyr, crockett, spillebord, brettspill, malingsutstyr og andre sosiale ting de kan bruke til å holde seg aktive sammen.

Har du lyst til å hjelpe de mindreårige asylsøkerne i Trysil, samtidig som du kan få et kult bilde til deg selv eller en du kjenner?

Gå inn på facebook-siden til auksjonen, kikk på bildene, og legg inn bud under det bildet du ønsker deg, budene starter på 50 kroner! Vi håper du har lyst til å støtte oss ved å by på ett bilde.

Auksjonen avsluttes den 15. desember! Lik og del gjerne info om auksjonen, så flere kan få muligheten til å skaffe seg unike bilder samtidig som de kan være med å gjøre en liten forskjell! 💝

Her er noen av bildene som auksjoneres bort:

project_norway_crop-12

View of lego city (Tbilisi). Foto: Gio Matchavariani, Georgia

project_norway_crop-44

Gumru looking through a photo album of Karabakh martyrs she compiled. When escaping from her hometown Jabrayil (a town in Karabakh region) to baku, she took nothing but 5 kg of soil with her. She spread it over the graves of Jabryil martyrs buried in Baku, as a sign of respect and gratitude. Foto: Yusif Aliyev, Aserbaijan

project_norway_crop-53

Kongelundens Asylum Center is a care center for fragile asylum sekkers. They have a lot of social activities, where they learn to speak Danish or English, they go to school, play football anf they have fun together – it is like one big family. The atmosphere is good and as a guest you feel more than welcome.  Foto: Katrine Rimer, Danmark

project_norway_crop-43

This is Abdallah Shamell, from Mosul, Iraq. He came to Norway in the middle of last winter. Now he lives in Oslo and works in a radio channel while waiting for application to be processed. Foto: Christina Storbakken, Norge

Project_norway_crop-7.jpg

Refugee children in Kindergarden. Foto: Vusal Orucov, Aserbajdsjan

project_norway_crop-4

Everything has its own time. Historical buildings can’t stay untouch forever. Graffiti just occupied walls of Olomouc, one of the most beautiful cities in the Czech Republic. Is it a piece of art or simply vandalism? The choice is up to you. Foto: Victoria Pisotska, Tsjekkia

screen-shot-2016-11-07-at-00-31-32

This photo shows both the origin of the word INTEGRATIOn and half the national girl. The main idea is to show that you will not get the full person/nation if you continue to separate them. Two halfs of the models should make one person. After putting them together you will also notice minimum difference between Estonian and Russian girls, which also shown that the difference might not be as big as predicted. Foto: Konstantin Tatar

 

Du kan se resten av bildene på vår facebook side: Tell a Different Story Bildeauksjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s