Our Voices From the Spray Cans: Vi søker deltagere til nytt kult prosjekt.

screen-shot-2016-09-30-at-10-15-28  screen-shot-2016-10-02-at-22-42-54

Shokkin Group Norge søker deltagere til et nytt superspennende prosjekt. Our Voices From the Spray Cans: Expressing Ourselves Through Street art and Graffiti er en ungdomsutveksling som vil foregå i Trysil, Norge 3. -11. Desember 2016, og handler om street art og graffiti. Men det er også mye mere enn det, prosjektet handler om at du som deltager kan lære mere om aktiv deltagelse og det å ta del i det sosiale og kulturelle liv ved å utrykke deg kunstrerisk og kreativt med street art og graffiti som virkemidler. Vi ønsker å involvere de unge til å være med å utforme det offentlige rom, og dermed også være med å påvirke samfunnsdebatten på en måte som passer de unge. Her er det både rom og plass til å utfolde seg på de premisser og på den måten man har lyst til.

Our Voices From the Spray Cans: Expressing Ouselves Through Street art and Graffiti er et prosjekt som samler 30 unge fra seks forskjellige land som møtes for å bli kjent med hverandre og hverandres kultur, og i tillegg jobbe med temaet for prosjektet, nemlig deltagelse, street art og graffiti. Landende som deltar i prosjektet er Polen, Finland, Ukraina, Armenia, Georgia og Norge, og det vil være fem deltagere fra hvert land. Metodene vi bruker under slike prosjekter er ikke-formell læring, og det blir workshops, debatter, gruppearbeid, lek og morro, mye kreativitet og å prøve ting i praksis, i tillegg til at man får litt fritid innimellom. Det blir også sosialt opplegg om kveldene.

Det er Shokkin Group Norge som er koordinatorer og vertsorganisasjon for prosjektet, og vi søker flere unge til å ta del i prosjektet, både som deltagere, men også gjerne til å være med å planlegge prosjektet. Du bør helst være mellom 18-26 år, og være intererest i, eller ha lyst til, å lære om emnet, og en interesse i å lære om andre kulturer. Hvis du har erfaring med street art, graffiti eller annen type kunst vil vi sterkt anbefale seg å søke, men har du ikke erfaring (det kommer du til å få!) er du likevel meget velkommen til søke, da vi gjerne vil inkludere alle unge i prosjektet. Det er lagt opp til at alle kan delta uansett hvilken erfaring man har fra før, men du bør være åpen og villig til å lære, og være villig til å utvikle deg selv. Dette er en utrolig spennende mulighet for å møte andre unge fra forskjellige kulturer, hvor man får lov til å være kreativ og skape noe sammen. Her er det plass både til kunstrerisk utfoldelde, personlig utvikling, og selvgølgelig mye morro sammen med de andre deltagerne.

hateisnotourfate

Prosjektet er en del av Erasmus+ programmet, og det er derfor gartis for alle deltagere å være med, det eneste du må gjøre er å betale 100 kr i medlemsskap hos Shokkin Group Norge. Hvis du vil vite mere om Erasmus+, ikke-formell læring og internasjonale prosjekter kan du lese mere her.

Høres det spennende ut og kunne du tenke deg å være med, så skriv til oss eller fyll ut søknadskjema med det samme. Søknaden kan du skrive på engelsk eller norsk, og sende til Shokkin Group Norge. Frist for å søke er 24. Oktober, (DET ER FORTSATT PLASSER LEDIG, SÅ DU KAN FIORTSATT SØKE). Her finner du søknadskjema: ovfsc-application-form.

Ønsker du mere informasjon om innholdet i prosjektet, det praktiske og det faglige, så finner du det her: our-voices-from-the-spray-cans-infopack

Hvis du har lyst til å kontakte oss, høre mere om prosjektet og organiasjonen, eller du har spørsmål, så skriv til oss på: maritmob1@gmail.com. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s