PROJECTion: Vi søker fortsatt tre deltagere

Det er fortsatt tre ledige plasser på kurset ‘PROJECTion- Boosting Competences of Youth Leaders’. Prosjektet foregår i to faser, først i Sverige 2.-9. september, og senere i Estland i januar neste år. Her kommer du til å møte andre spente og kule unge, du får opplevelser i en spennende by og et interessant tema å jobbe med. Dette blir både spennende, lærerikt og gøy! 

Screen Shot 2016-07-14 at 09.44.23

PROJECTion blir koordinert av vår partnerorganisasjon ‘Awesome People’ i Sverige, og sammen med andre organisasjoner i Europa er vi partner på dette spennende prosjektet. Det blir derfor også en kulturell opplevelse, hvor vi deler og lærer om hverandres land, kulturer og hverdag. Vi kommer til å være tilsammen 28 unge fra ni forskjellige europeiske land som skal jobbe sammen og samarbeide om å skape flere nye prosjekter. Det dreier seg nemlig om ‘project management’, og her lærer man alt man trenger å vite, fra start til mål, om hvordan man skaper Erasmus+ prosjekter for unge. Det er derfor ikke er krav at du har erfaring med dette fra før, og du behøver heller ikke vite så mye om hva et prosjekt er. Alt dette lærer du på prosjektet, i tillegg til at du vil få en introduksjon, og selvfølgelig svar på alle dine spørsmål før du reiser. Du vil også få hjelp og støtte fra Shokkin Group Norge hele veien i gjennom prosjekt tiden, og vi hjelper deg med alt det praktiske som hører med når man jobber med prosjekter. Hvor mye tid og arbeid du legger i det mellom prosjektene er helt opp til deg. Mest sannsynlig kommer ut av prosjektet inspirert og motivert til å jobbe videre med det.

Denne muligheten og hele denne opplevelsen er nesten helt gratis. Både reisen (opp til 180 €), kost og losji og alt materiale som skal brukes er allerede betalt, det eneste du skal betale er deltager avgift på ca. 190 kr, og medlemskap i Shokkin Group Norge på kr 100.

På PROJECTion får du muligheten til både å lære, utvikle og utfordre deg selv, i tillegg til at du får en spennende kulturell opplevelse, hvor det blir sosialt og gøy sammen med de andre deltagerne!

Du kan lese ennå mere her: PROJECTion: Vi søker deltagere til nytt spennende prosjekt
Du kan også skrive til kontaktperson Marit Moberg på maritmob1@gmail.com.
Alle henvendelser og spørsmål er velkomne, vi håper å høre fra deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s