PROJECTion: Vi søker deltagere til nytt spennende prosjekt

Vi er partner på nytt kult prosjekt om «project management», og søker derfor tre deltagere  til å delta og representere Shokkin Group Norge. PROJECTion- Boosting Competences of Youth Leaders er ett spennende prosjekt hvor du får muligheten til å lære mere om hvordan du selv kan skape prosjekter innenfor et tema som engasjerer deg. Prosjektet har to faser og vil foregå i Örebro, Sverige 2.-9. september, og i Estland i januar, og samler 28 unge fra åtte land i Europa. Så her får du muligheten til å reise rundt og se nye steder, i tillegg til å møte andre kule unge fra andre land og kulturer. Du kommer også ut av prosjektet med nye vennskaper og spennende prosjekter for fremtiden. 

Screen Shot 2016-07-07 at 14.10.40

PROJECTion- Boosting Competencies of Youth Leaders er et to-delt ‘training course’, altså kurs for ungdomsarbeidere, innenfor det EU finansierte Erasmus+ programmet. Dette betyr derfor at alle utgifter er dekket. Både kost, losji, materiale og reise (opp til 180 €) blir betalt av Erasmus+ og organisasjonen som koordinerer prosjektet. Det eneste du skal betale er en liten deltager avgift på 20 € (ca. 190 NOK). I Örebro bor man på et koselig hotell midt i sentrum sammen med de andre deltagerne. Her er det mye opplevelse for pengene, du kommer til å lære mye nytt, får kompetanser innenfor emnet og ikke minst masse nye venner og spennende møter med andre unge. Kanskje er dette en opplevelse for livet?

Hvis du er litt i tvil om hva et prosjekt, eller et training course er, så kan du lese mere om hva internasjonale prosjekter går ut på her.

Screen Shot 2016-07-14 at 09.44.23

Project managament:
På dette prosjektet lærer du om «project management», og hvordan du selv skaper et eller flere prosjekter sammen med de andre deltagerne. Målet for prosjektet er å øke kvaliteten på prosjekter som de unge selv skaper og søker midler om gjennom Erasmus+ programmet, skape et rom og miljø hvor de unge kan utvikle nødvendige kompetanser for nettopp dette, og å skape sterke bånd med fokus på internasjonalt samarbeid. På dette kurset blir de unge guidet, inspirert, motivert og trenet fra start til mål i å skape sine egne prosjekter, utvikle ideer, gjennomføre dem og ikke minst å skape samarbeid med de andre unge og deres organisasjoner som deltar på prosjektet. Du vil komme ut av prosjektet med ferdige ideer og prosjektsøknader, som er klare til å ble sendt inn. På den første delen i Sverige vil det være fokus på å skrive og skape prosjektet, og på samarbeid oss i mellom. Mens på den andre delen i Estland vil være å ferdiggjøre søknaden, og fokusere på, og lære mere om, selve den praktiske gjennomføringen av prosjektet.

Det vil bli fokusert på at også unge uten erfaring med dette fra før kan ta del i det. Etter endt prosjekt er alle deltagerne klare til selv å skrive, gjennomføre og koordinere et prosjekt. Vi oppfordrer derfor alle som synes dette høres spennende ut å søke og delta i dette prosjektet selv om man ikke har erfaring fra før. Her vil man kunne jobbe med ett prosjekt «from zero to hero».

Vi søker derfor unge som har lyst til å skape egne prosjekter innenfor et enme de interesserer og engasjerer seg for, og som er interessert i å lære mere om dette. Man skal kunne delta i begge faser av prosjektet og være villig til å faktisk gjennomføre de prosjekter man planlegger. Prosjektet er åpent for unge mellom 18-30 år, men man skal helst være mellom 18-25 år. Ellers er prosjektet åpent for alle som er interesserte. Vi oppfordrer spesielt tryslinger til å søke. Søknadsfrist er 20. juli. (Det er fortsatt mulig å søke, ta kontakt snarest mulig!)

Synes du det høres spennende ut? Har du lyst til å høre mere om det?

Så er du hjertelig velkommen til  å ta kontakt med oss på shokkingroup.norge@gmail.com, eller skrive til kontaktperson Marit Moberg på maritmob1@gmail.com.

Du kan lese mere om prosjektet i den offisielle info-packen:
Infopack Projection Boosting Competences of Youth Leaders

Du kan også med det samme fylle ut søknadsskjemaet og sende til oss:
Application Form PROJECTion_Name_Country

Screen Shot 2016-07-07 at 14.54.01

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s