Tell a Different Story: Et annerledes Tbilisi

Kjære venner og Shokkinfans!

Ettersom vi setter så stor pris på følgerne våre, vil vi som en ekstra liten gest dele ennå flere bilder med dere. Som en liten fortsettelse fra forrige innlegg, og som en liten teaser på hva som kommer fra oss meget snart, så vil vi gjerne dele noen av de bildene som kom ut av dagen vi var på tur i Tbilisi.

Det vi gjerne vil oppnå gjennom disse bildene er å vise dere en annerledes side av Tbilisi, et annet Tbilisi enn den man ser ved første øyekast. Det var utrolig gøy å gå rundt med kamera og prøve å se på Tbilisi med andre øyne og på en annerledes måte. Utfordringen var å fange dette gjennom kameralinsa.. Men det synes vi at vi har klart veldig bra!

Vi er i full gang med å forberede flere bilder og historier bak bildene, og hva vi gjerne vil si med øyeblikkene vi fanger. I mens dere venter på disse spennende og annerledes historiene kan dere koser dere med noen fantastisk flotte bilder fra vår dag i Tbilisi, tatt av oss og de andre deltagerne på prosjektet.

excursion tbilisi 1

excursion tbilisi 7

excursion tbilisi 3

excursion tbilisi 6

excursion tbilisi 8

excursion tbilisi 10

excursion tbilisi 2

excursion tbilisi 11

excursion tbilisi 12

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s