Tell a Different Story: Onsdag og foto foto foto

Det har blitt onsdag, og dagen har dreid seg om fotografi. Vi har både fått lære fra den velkjente georgiske fotografen Yuri Mehcitov, og selv fått tatt bilder. Foto er jo det hovedmedia -eller verktøy som vi har som mål å sette oss inn i og ta i bruk i løpet av dette prosjektet. Foto er tilgjengelig, det er virkningsfullt og det er nyttig for enhver som ønsker å formidle en historie eller et budskap i sitt samfunn.

IMG_5619IMG_5628

Etter spennende samtaler med Mechitov, en fascinerende fyr med masse ekspertise, fantastiske bilder og gode historier, ble vi delt opp i grupper og fikk i oppgave å rett enkelt ta bilder. Vi tok med oss hvert vårt kamera, med helt ulik grad av erfaring med det – noen av oss er proffe, andre nesten uvitende – og oppsøkte nærområdet, det lokale liv og hva enn vi kunne finne. Etter det som kjentes ut som knapt med tid vendte vi tilbake, viste noen utvalgte bilder for hele gruppa og fikk tilbakemelding av selveste eksperten. Ikke spesielt skummelt, men veldig gøy!

Her er noen av bildene vi tok i dag:

Bilde-42

Det er fint her altså! Og maten er deilig, pausene akkurat lange nok og menneskene på prosjektet så hyggelige, ulike og interessante.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s