Tell a Different Story: Vi er i gang!

Hei alle sammen!

Vi er de fem kule jentene som ble presentert i forrige innlegg, og nå er vi i Georgia! Vi er Vilde, Christina, Lene, Marit og Marte.

13383742_1702870746634255_2054880951_o

Det har bare vært tre dager, men vi har allerede lært mye, og truffet mange interessante mennesker. Vi landet i Tbilisi klokka fire natt til lørdag, og etter noen timer med søvn dro vi videre med de andre deltakerene til Misaktstieli. Tbilisi er en veldig vakker by, og vi skal heldigvis tilbake for å utforske den på torsdag. Vi har hotellet i Misaktsieli helt for oss selv. Hotellet er midt ute på landsbygda, og er omringet av kjempepent landskap.

IMG_1582

Georgia er så utrolig fint!

Vi synes det er veldig gøy med deltakere fra seks forskjellige land. Disse første dagene har gått med til å bli kjent og bli trygge på hverandre gjennom introduksjon, team building og leker. Søndag kveld delte vi ut Kvikk Lunsj, Mørpølse, brunost og akevitt til deltagerne fra Azerbaijan, Tsjekkia, Georgia, Danmark og Estland, og vi fikk også smake Georgisk Chacha, Estisk Vana Tallin, Dansk Gajol, Tjekkisk sjokoladekjeks og rosesyltetøy fra Azerbaijan. Gødt!

IMG_5524

Dagen i dag, mandag, dreide seg om hovedtema for uka og prosjektet: Active citizenship. Gjennom ulike oppgaver og gruppearbeid har vi forsøkt å komme frem til hva det vil si å være en aktiv og deltagende samfunnsborger og hva vi som unge kan gjøre for å påvirke verdenen vi lever i. Vi fikk også i oppgave å presentere våre egne lands utfordringer, og mulige årsaker og løsninger på disse, for de andre i gruppa. Det var interessant å høre om de veldig ulike landenes problemer og kamper – her snakker vi store kontraster, men også gode muligheter for å kunne lære av hverandre. Vi gleder oss!

IMG_1584

IMG_5531

Her er programmet for de neste par dager, så følg med på bloggen, -for dette blir spennende!

Hilsen fem kule jenter 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s