Tell a Different Story: Deltagerne funnet og planleggingen er i gang.

Vi er så glade for å kunne meddele at alle deltagerne fra Norge er funnet til det internasjonale prosjektet Tell a Different Story, som er et prosjekt med to ungdomsutvekslinger, innenfor Erasmus+ programmet. Vi skal jobbe med ‘active citizenship’, altså det å være en aktiv borger og ta del i det sosiale liv, gjennom å bruke fotografi, media og sosiale media som verktøy. Vi er fem kule jenter som skal representere Shokkin Group Norge. Planleggingen av prosjektet er også startet for fullt, og i helga ble det holdt planleggingsmøte i Georgia for alle gruppelederne. Vi er veldig fornøyde med utkommet, og nå gleder vi oss utrolig mye til å starte den første ungdomsutvekslingen, og ønske deltagerne velkommen i Georgia den 4. Juni.

IMG_5290

Først, en liten presentasjon av de norske delegasjonen som skal avsted. Vi er fem skikkelig spente jenter, som gleder oss masse. Følgende deltagere kommer til å være Shokkin Group Norges representanter: Marte Rømoen, Lene Bergersen, Vilde Paalgard, Christina Storbakken og Marit Moberg. Vi er fire tryslinger og ei hamarjente. Koordinator for prosjektet og gruppeleder fra Norge er Marit, hun har allerede erfaring fra tidligere  Erasmus+ prosjekter, både som deltager og gruppeleder. For Marte, Lene, Vilde og Christina er det første Erasmus+ prosjekt de deltar i, så det blir utrolig spennende. Selv om det er deres første gang, har alle fire spennende bakgrunn og forskjellig relevant erfaring i forhold til det vi skal jobbe med. I tillegg til at alle viser stor interesse for temaet og prosjektet. Dette kommer til både å tilføre prosjektet mye og være positivt for de andre deltagerne.  I tillegg er prosjektet relevant både for deres interesser, aktiviteter og videre arbeid, både i organisasjoner og i arbeidslivet. Vi skal snart møtes, for å planlegge litt, få litt info og ikke minst bli kjent med hverandre før vi drar, dette blir spennende. Vi gleder oss veldig, og nå er det bare omkring litt over en uke til vi er samlet i Georgia sammen med de 24 andre deltagerne. Dere kan følge jentene videre på reisen og gjennom prosjektet her på bloggen.

IMG_5327

Vi har også hatt APV (Advanced Planning Visit), altså planleggingsmøte for prosjektet i helga. Vi har vært i Misaktsieli, Georgia som ligger litt utenfor Tbilisi, hvor første ungdomsutveksling blir avholdt. Det er gruppelederne fra hvert land som deltar på planleggingsmøtet og de representerer den organisasjon som er partner i prosjektet. Vi var derfor til sammen seks deltagere fra Danmark, Tsjekkia, Estland, Georgia, Aserbadsjan og Norge. På APV’en har vi som gruppeledere møtt hverandre, gått gjennom programmet og gjort nødvendige endringer, snakket om forventninger og hva vi hver især kan bidra med, fordelt oppgaver, presentert våre deltagerne for hverandre, inspisert stedet og fått en ide om omgivelsene for prosjektet. Det har også vært tid til litt Georgisk kultur og sightseeing. Det var ett veldig inspirerende og spennende møte, og vi fikk lagt de siste detaljer og finpusset programmet, så dette kommer til å bli veldig bra. Det var en god atmosfære og stemning i gruppen, som gjorde det lett å jobbe sammen, og komme fram til gode og kreative løsninger. Hva programmet inneholder, og hva vi skal foreta oss får dere vite hvis dere følger med oss på bloggen vår. Nå er vi veldig spente på å komme i gang og møte de andre deltagerne.

IMG_5302

IMG_5278

IMG_5281

 

En kommentar om “Tell a Different Story: Deltagerne funnet og planleggingen er i gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s