Èn ledig plass på prosjektet «Tell a Different Story»

Nå har du muligheten til å kapre den siste plassen på det internasjonale Erasmus+ prosjektet «Tell a Different Story». Vi er allerede fire deltagere fra Norge og Trysil som er klare, og vi reiser til Georgia om litt under en måned. Her er det er duket for spennende og lærerike opplevelser, og vi gleder oss veldig. Vi mangler en siste deltager, – er det deg? 

Vi skal lære masse om fotografi, media og sosiale media. Vi skal lære gjennom å prøve og teste, og å feile og finne løsninger. Vi skal reise til Georgia. Vi skal møte mange andre unge som er like spente som oss. Vi skal være vertskap når gjengen kommer til Trysil. Vi skal dele av vår kultur og lære om hverandres land, spise hverandres mat, drikke hverandres drikke, og vi skal finne ut at noen fordommer stemmer, mens de fleste ikke. Vi skal utfordre hverandre og lære av hverandre. Vi skal le masse og ha det utrolig gøy sammen!

IMG_1436

Har du lyst til å oppleve dette? Synes du det høres spennende og gøy ut, og kanskje litt skummelt? Da er dette internasjonale prosjektet helt klart noe for deg.

Ta kontakt så fort som mulig hvis du har spørsmål, hvis du er interessert i å være med eller hvis du rett og slett allerede har bestemt deg for at, dette har du lyst til å være med på. Skriv litt om deg selv og hvorfor du har lyst til å delta i prosjektet, og send til Marit (maritmob1@gmail.com).

Du kan lese mere om hva internasjonale prosjekter er her.

IMG_4300

Her er litt info om innholdet og det praktiske rundt prosjektet: 

«Tell a Different Story» er en ungdomsutveksling sponset av EU og Erasmus+ programmet om foto, media og sosiale media. Her får du sjansen til å lære om hvordan vi kan bli mere aktive i samfunnet, og ta del i samfunnsdebatten ved å uttrykke oss selv gjennom fotografi, media og spesielt sosiale media. Vi skal også øke bevisstheten rundt bruken av sosiale media som et kraftfullt virkemiddel for å uttrykke seg selv, og å komme ut med sitt budskap. I tillegg får du muligheten til å møte andre unge fra forskjellige land. Vi deler kulturer, ideer og erfaringer, også har vi det veldig gøy og sosialt sammen!

Prosjektet er et kjedeprosjekt med to faser og foregår i Georgia den 4.- 12. Juni, og i Trysil, Norge den 11.-19. September. Prosjektet er helt gratis, det eneste du trenger å gjøre er å melde deg inn i Shokkin Group Norge (100kr for ett år). Både kost, losji og reise (refunderes opp til en viss sum) er dekket. Det er 30 deltagere til sammen på prosjektet, de kommer fra våre partnerorganisasjoner i Estland, Tsjekkia, Danmark, Aserbadsjan og Georgia. Vi er fem deltagere fra hvert land. Prosjektet er åpent for alle unge mellom ca. 18- 26 år. Du behøver ikke ha spesielt mye kunnskap om emnet fra før, men være åpen og villig til å lære. Her er det opplevelsen og å lære av hverandre som står i sentrum.

Du kan også lese mere om prosjektet her.

Vi skal bo på hotell litt utenfor Tbilisi, hovedstaden i Georgia. Det blir muligheter for å besøke Tbilisi og se denne vakre og fascinerende byen, som er utrolig rik på kultur, historie og ikke minst god mat og godt drikke. Her finnes mange spennende opplevelser, imponerende byggverker og utrolig mye flott utsikt.

Her er litt bilder fra Tbilisi, bli med oss til denne kule byen da vel…

IMG_4278

IMG_4291

IMG_0356

IMG_4430

IMG_1485

IMG_0414

IMG_0374

Lyst til å bli med? Skriv til kontaktperson Marit (maritmob1@gmail.com).

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s