«Tell a Different Story» – internasjonalt prosjekt

Er du interessert i fotografi og media? Har du lyst til å lære mere om hvordan du kan bruke foto i sosiale media og hvordan du kan bruke fotografi til å uttrykke deg selv? Har du lyst til å møte ungdom fra andre land og kulturer? 

Vi har ledige plasser på dette internasjonale Erasmus+ prosjektet.
«Tell a Different Story» er en ungdomsutveksling om foto, media og sosiale media. Her får du sjansen til å lære om hvordan vi kan bli mere aktive i samfunnet og hvordan vi kan uttrykke oss selv gjennom fotografi, media og spesielt sosiale media. I tillegg får du muligheten til å møte andre unge fra forskjellige land. Vi deler kulturer, ideer og erfaringer, også har vi det veldig gøy og sosialt sammen!

Skjermbilde 2016-04-14 kl. 22.42.34

Målet for prosjektet «Tell a Different Story» er å øke deltagernes grad av deltagelse i lokalsamfunnet, gjennom  gi de verktøyer til å bruke media, multimedia og fotografi til å uttrykke seg selv. I tillegg er målet å øke bevissthet rundt deltagernes bruk av sosiale media som et kraftig virkemiddel for å uttrykke seg selv, og å komme ut med sitt budskap.

Prosjektet er et kjedeprosjekt med to faser og foregår i Georgia den 4.- 12. Juni, og i Trysil, Norge den 11.-19. September. Prosjektet er helt gratis, det eneste du trenger å gjøre er å melde deg inn i Shokkin Group Norge (100kr for ett år). Både kost, losji og reise (refunderes opp til en viss sum) er dekket. Det er 30 deltagere tilsammen på prosjektet, de kommer fra våre partnerorganisasjoner i Estland, Tsjekkia, Danmark, Aserbadsjan og Georgia. Prosjektet er åpent for alle unge mellom 18- 26 år. Du behøver ikke ha spesielt mye kunnskap om emnet fra før, men være åpen og villig til å lære. Du må ha eget kamera (behøver ikke være proft). Vi vil prioritere søkere fra Trysil og andre utkantsområder, men alle er velkomne til å søke.

Skjermbilde 2016-04-17 kl. 12.16.42

I infopacken til prosjektet, kan du lese mere informasjon om det faglige og det praktiske: Tell-a-Different-Story, infopack

Her er søknadsskjema som du fyller ut og sender til oss på mail: Tell-a-Different-Story-application-form. Søknadsfrist er 2. Mai. (Vi mangler en deltager, så det er fortsatt mulig å søke. Skriv til maritmob1@gmail.com, helst i dag..)

Du kan også lese mere om hva internasjonale prosjekter er her.

Synes du det høres spennende ut, har du spørsmål, kunne du tenke deg å høre mere om hva det er? Så skriv til oss, og vi vil gjerne hjelpe deg. Vi kan fortelle mere om hva det går ut på, alt det praktiske  og vi kan fortelle om de prosjektene vi allerede har vært på.
Ta kontakt med Marit på: maritmob1@gmail.com

Vi gleder oss veldig til å ha deg med på prosjektet og ikke minst til å arrangere det første Erasmus+ prosjektet i Trysil!

Skjermbilde 2016-04-17 kl. 15.00.32

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s